Telefonszám: +3630 161 3256      E-mail: iroda@eugimi.hu  Iskoláink: Eger, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Békéscsaba

Híreink

Az intézményben folytatódtak az előkészületek az ősszel beadásra kerülő Erasmus+ kisléptékű projekt keretében.

Az Európai Üzleti Gimnázium Erasmus+ pályázat benyújtását tervezi a következő időszakban. Ennek kapcsán, együttműködő partneri egyeztetésre került sor 2024. március 7.-én, csütörtökön a Gymnázium Kráľovský Chlmec igazgatójával, Dobos Gáborral.

Intézményünk Nyíregyházi Telephelyének pedagógusai és diákjai csatlakoztak Roma
Ádám pedagógus Fekvőtámaszos kihívásához. A cél 2 millió fekvőtámasz, Közösen, együtt! A résztvevők áprilisig számolják a napi teljesítményüket, bárki bármikor csatlakozhat . A 20. napon 477.329 fekvőtámasz teljesítve.

Megtartottuk az Európai Üzleti Gimnázium első szalagtűző ünnepségét Egerben is! ???? Felejthetetlen pillanatok voltak, ahol hagyományokat teremtettünk.
Gratulálunk a 12/E osztálynak, akik méltón kapták meg az első szalagjaikat! ????????
Megtartottuk az Európai Üzleti Gimnázium első szalagtűző ünnepségét Nyíregyházán is! ???? Felejthetetlen pillanatok voltak itt is, ahol szintén hagyományokat teremtettünk.
Gratulálunk a 12/A osztálynak, akik méltón kapták meg az első szalagjaikat!
Megtartottuk az Európai Üzleti Gimnázium első szalagtűző ünnepségét Debrecenben! ???? Felejthetetlen pillanatok voltak, ahol hagyományokat teremtettünk.
Gratulálunk a 12/D osztálynak, akik méltón kapták meg az első szalagjaikat! ???????? 

Az Európai Üzleti Gimnázium életében hagyományteremtő módon első alkalommal került sor szalagavató ünnepség megrendezésére 2023.12.12.-én a Miskolci Telephelyen. A feltűzött kék szalag jelképezi az Európai Üzleti Gimnáziumhoz való tartozást, azt a közösséget, amit együtt építettünk diákjainkkal és tanárainkkal.

Idén is mint minden évben újra ellátogatott a Mikulás az EUGimibe diákjaink és persze tanáraink legnagyobb örömére. Volt zsákjában minden jó ami idén is mosolyt csalt mindenki arcára. Tekintsétek meg a képeket.

Intézményünk együttműködési megállapodást köt a Nyíregyházi Egyetemmel, melynek célja többek között a kapcsolat elmélyítése a két intézmény között: az egyetem népszerűsítése diákjaink körében, tájékoztatásnyújtás a pontszámítással, felvételivel kapcsolatban, mentálhigénés tréningek tartása tanulóink és pedagógusaink részére, a továbbtanulás és az élethosszig tartó tanulás elősegítése.

Hagyományainknak megfelelően intézményünkben idén is megrendezésre került a Tökfaragó verseny. Minden osztályunk közösen elkészített alkotását nevezte a megmérettetésre.

Intézményünk nyíregyházi telephelyén 2023. október 06-án Fábián Ferenc vezetésével Álláskeresési tréninget szerveztünk diákjaink számára. A tréning elsődlegesen azoknak szólt, akik nem rendelkeznek munkahellyel, vagy éppen munkahelyváltáson gondolkodnak.

Intézményünkben szeptember 11 és 14. között az úgynevezett regisztrációs napok adtak teret a szervezett keretek között történő, beiskolázással és a tanév indulásával kapcsolatos tájékoztatásnak.

Klubdélután az Eugimiben. Egy szabály van: nincs tanulás!!